Dette brødet er smakfullt, sunt, og veldig lett å lage. Det du trenger er:
1/2 pk tørrgjær (eller 25 g gjær)
3 dl vann, lunket
3 ss olje
1/2 ts salt
1 ts sirup
2 ss yoghurt naturell
15 g gresskarkjerner
20 g solsikkekjerner
20 g valnøtter, hakket
45 g hvetemel
100 g sammalt hvete grov
60 g sammalt spelt
20 g havregryn
Rør ut gjæren ut i vann, og tilsett olje, salt, sirup og yoghurt. Rør inn gresskarkjerner, solsikkekjerner, valnøtter, mel, og havregryn. Dekk til med plast og la deigen heve i en time. Hell deigen over i brødform og sett kaldt i en time. Stek ved 200 grader i 40 min, nederste rille.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Sol, me encanta hacer pan. Es gratificante y el pan casero es saludable y rico.
SvarSlettTu pan tiene un aspecto estupendo...felicidades!
Besitos
Me quedo por tu cocina...mucha suerte con tu blog pero sobre todo disfruta de tus platos, de la cocina, que es una afición maravillosa.
SvarSlettOtro beso