Risotto med pølse og chorizo

Dette skulle opprinnelig bli "lun bulgursalat med chorizo, paprika og salat" fra Trines Matblogg, men etter mangel på ingredienser, ble det risotto istdedet. Det gjør ingenting, for den ble kjempegod! Du trenger:

3 dl ris
1 grønnsaksbuljong
150 g kjøttpølse
80 g chorizo (brukte en pakke med påleggs-chorizo)
1/2 dl vann
1 gulrot
1 paprika
1 rødløk

Kok ris i vann som er tilsatt grønnsaksbuljong. Stek chorizo, legg den til side og kok ut panna med vannet. Stek pølse i biter og legg til side. Skrell gulrot og del den opp i skiver. Bruk gjerne potetskreller eller ostehøvel slik at skivene blir tynne. Stek løk, paprika og gulrot til løken blir blank. Ha alle ingrediensene i panna og varm opp. Server med valgfritt tilbehør. Jeg brukte hjertesalat, små tomater og mais.

1 kommentar: